Safedo® työturvallisuuskoulutus netissä
Asiakkaiden antamat pisteet kurssista:

Asiakaspalaute: 4.6 / 5
2338 arvostelua
Lue arvosteluja

Työturvallisuuskoulutus Trafina (AMP)

VERKKOKURSSI

Suorita työturvallisuuskoulutus nykyaikaisesti netissä, pääset suorittamaan kurssia heti. Tästä kurssista saat yhden direktiivipäivän (AMP) Kortti postitetaan sinulle heti kurssin suoritettuasi ja tarvittaessa voit ladata väliaikaisen kurssitodistuksen heti verkosta.
saat yhden Trafin direktiivipäivän. Koulutus sisältää kattavan kurssisisällön jonka voit tehdä omaan tahtiin vaikkapa osissa. Kurssin voi suorittaa tietokoneella, padilla tai puhelimella. Voit keskeyttää suorituksen ja jatkaa myöhemmin uudelleen samasta kohdasta johon jäit. Huomioithan, että verkko-opetuksen määrä on rajoitettu 12 tuntiin 35 tunnin jatkokoulutusjaksosta. Kurssin hinta sisältää kortin, joka on voimassa 5 vuotta. Kurssin suoritettuasi saat heti väliaikaisen kurssitodistuksen käyttöösi.

Pääset suorittamaan kurssia heti ostettuasi sen!

Tilaa

Sisältö:
Johdanto työturvakorttikoulutukseen, Työturvallisuus ja työympäristö, Tapaturmat, Riskinhallinta, Työpaikan vaaroja, Kemikaaliriskit, ATEX - räjähdysvaarallisissa tiloissa toimiminen, Biologiset vaarat, Sisäilmaongelmat, Väkivallan uhka, Työpaikan siisteys ja järjestys, vaaralliset jätteet, Työhyvinvointi, Yhdenvertaisuus työpaikalla, Työergonomia ja työn kuormitus, Työsuojelu ja työturvallisuus - roolit, Työntekijän oikeudet ja velvollisuudet, Työnantajan oikeudet, Työterveyshuolto, Työhön perehdyttäminen ja opastaminen, Päihteet ja tupakointi, Yhteinen työpaikka, Vuokratyö, Erikoistyöt ja luvanvaraiset työt, Henkilökohtaiset suojaimet, Henkilökohtaiset suojaimet - kypärä, Henkilökohtaiset suojaimet - silmiensuojaimet, Henkilökohtaiset suojaimet - kasvojen suojaimet, Henkilökohtaiset suojaimet - hengityksen suojaimet, Henkilökohtaiset suojaimet - kuulosuojaimet, Henkilökohtaiset suojaimet - suojakäsineet, Henkilökohtaiset suojaimet - turvajalkineet, Työskentely putoamisvaarallisissa kohteissa, Telinetyöt: kiinteillä telineillä työskentely, Telinetyöt: siirrettävillä telineillä, pukkitelineillä ja tikkailla työskentely, Nostolaitteet ja henkilönostimet, Koneiden ja laitteiden turvallisuus, Työturvallisuus rakennushankkeissa: yleistä, Työturvallisuus rakennushankkeissa: suunnittelu, Työturvallisuus rakennushankkeissa: rakennusvaihe, Työturvallisuus rakennushankkeissa: työmaatarkastukset, Työturvallisuus rakennushankkeissa: työmaan sisäinen liikenne, sekä purku-, lastaus- ja varastointipaikat, Työturvallisuus rakennushankkeissa: putoamisen estäminen ja suojaaminen putoamiselta, Työturvallisuus maa- ja vesirakennustyössä, Työturvallisuus purkutöissä, Työturvallisuus rakennustöissä: palo- ja räjähdysvaaran torjunta, pelastautuminen ja ensiapu, Työturvallisuus rakennustöissä: sähkötyöt ja sähkötapaturman vaaran torjunta, Työturvallisuus rakennustöissä: henkilöstö- ja asuintilat, Työturvallisuuteen vaikuttavien muiden tahojen velvollisuudet, Toiminta onnettomuus- ja tulipalotilanteissa ja Yhteenveto.


Tyyppi
Verkkokurssi, suoritus omaan tahtiin
Hinta

69,00

(85,56 € sis. ALV 24%)
Muuta
Valttikortti
Kurssin voi siirtää suorituksen jälkeen veloituksetta Valttikortin alle!
Pätevyys
Saat kortin, joka on voimassa viisi (5) vuotta.
Saat koulutuksesta yhden (1) Trafi -direktiivipäivän.

Tilaajan tiedot

Maksutapa

Käyttöehdot

     * Hyväksyn tietosuojaliitteen ja käyttö-, sekä tilausehdot

Maksa kätevästi verkkopankissa. Yksityishenkilöiltä edellytämme maksua etukäteen. Klikattuasi maksa -painiketta ohjaamme sinut maksuvälittäjän sivulle, jolla voit turvallisesti maksaa kurssin verkossa.